[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Ic1JV5u926g&width=1920&height=1080&autoplay=true[/embedyt]

Servicii de filmare si fotografiere conferinte, evenimente de firma, cursuri, prezentari, expozitii, targuri, lansari de produse, gale, simpozioane, lansare de carte.

Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti dotati cu aparatura foto si video de ultima generatie. Fotografiile se fac in format RAW si se prelucreaza individual. Livrarea filmarilor se poate face pe DVD, BlueRay cu meniu personalizat cu grafica clientului, online pe youtube, vimeo sau in format web pentru site-ul clientului. Pentru mai multe detalii va rugam apelati: 0736.085.144

 

Preturile pornesc de la 150 Euro si pot ajunge pana la 650 Euro in functie de operatori, echipamentele necesare si de locatie.

 

Preturile pentru filmare conferinte, evenimente de firma, spectacole, evenimente mondene si sportive, simpozioane, targuri, lansari de produse, teambuilding, cursuri, prezentare business-corporate pentru marketing, traning sunt negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Filmarea se realizează cu camere video profesionale.